Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

NA STOPE VEDY rozhovor s biologičkou Dr. Francescou Truzzi

VIDEO Facebook
Dátum: 20.03.2024
Autor: Redakcia
NA STOPE VEDY rozhovor s biologičkou Dr. Francescou Truzzi

Rozhovor s Dr. Francescou Truzziovou, biologičkou z Talianska.

Vedkyňa, ktorá strávila niekoľko rokov hodnotením účinkov konvenčnej medicíny, kým sa začala venovať homeopatii. V tomto videu nám porozpráva o svojom výskume, ktorý ukázal schopnosť homeopatického roztoku Arsenicum album modulovať bunkové reakcie na oxidačný stres v in vitro modeli črevného zápalu.
 

Krátky rozhovor s medzinárodným odborníkom, ktorý zdôrazňuje, že výskum homeopatie je aktuálny, na vysokej úrovni a medzinárodný.

Nová séria videí s názvom „Na stope vedy„, v ktorej sa s vami delíme o rozhovory, ktoré uskutočnila spoločnosť Boiron na 5. medzinárodnom kongrese Homeopathy research insitute. Vo videách vysvetľujú odborníci, prečo sa začali zaujímať o homeopatiu, predstavujú svoju súčasnú výskumnú prácu a diskutujú o budúcich výzvach v tejto oblasti.

Dnes vás pozývame na rozhovor s Dr. Francescou Truzziovou, biologičkou z Talianska. Táto vedkyňa strávila niekoľko rokov hodnotením účinkov konvenčnej medicíny, kým sa začala venovať homeopatii. V tomto videu nám porozpráva o svojom výskume, ktorý ukázal schopnosť homeopatického roztoku Arsenicum album modulovať bunkové reakcie na oxidačný stres v in vitro modeli črevného zápalu*.

* Predložené údaje nemožno v žiadnom prípade extrapolovať na akékoľvek vlastnosti alebo klinické použitie u ľudí, čo by si vyžadovalo ďalšie štúdie.

 

Video